"Nu mor caii când vor câinii..." aşa zicea Bunicu' lu' Rici

marți, 11 octombrie 2011

CACEALMAUA : UN NOU FILM CU SEBASTIAN GHIŢĂ

M-a sunat o colegă de la Adevărul să mă roage să o lămuresc ce-i cu ridicarea semnalului RealitateaTV la satelit. Nu înţelegeam... Tocmai ce făceam curat în bucătărie după ce muncitorii domnului Chiliman au reabilitat termic blocul în care locuiesc şi au lăsat în urmă şantierul schimbării termopanelor. Recunosc, azi nu m-am uitat la televizor şi nici laptop-ul nu l-am deschis. Primul gând a fost că cineva face mişto de domnul Ghiţă şi probabil este şi plătit de Alex Iacobescu pentru asta (AS-colaboratorul apropiat al d-lui Ghiţă, omul cu banii - iată Alex, te cunoaşte lumea! PS-vezi că nu m-ai plătit pe august-septembrie).

Deschid cu înfrigurare laptop-ul, cu degetele tremurânde abia apuc să tastez paginademedia.ro când... ce văd?

EXCLUSIV: RTV-ul lui Ghiță ridică semnalul Realitatea pe satelit. Sebastian Ghiță: “Noi emitem din sediul nostru, cu oamenii noștri și cu contentul nostru.”

















Domnule Sebastian Ghiţă,

REALITATEA TV (dacă despre această televiziune vorbiţi şi nu despre vreo invenţie) EMITE PE SATELIT DE CÂND A FOST ÎNFIINŢATĂ DE DOMNUL PRIGOANĂ! Pe scurt, declaraţia domnului Ghiţă este o mare cacealma prin care vrea să transmită lumii întregi că televiziunea din mintea sa îşi începe emisia. E posibil ca domnul Ghiţă să înceapă emisia unei televiziuni-pirat folosindu-se abuziv de echipamentele din proprietatea Realitatea Media S.A., echipamente aflate în Casa Presei unde, din 6 octombrie, domnul Ghiţă nu mai are ce să caute de vreme ce i-a fost denunţat contractul (la fel şi d-l Alex Săndulescu, cel care nu m-a plătit, nu mai are biroul acolo), dar dacă începe emisia unei televiziuni-pirat, în acest caz, domnul Ghiţă se pune la dispoziţia Procuraturii, fapta sa fiind de natură penală (cum tot spuneam în ultimele săptămâni, fură o televiziune). Dacă asta a anunţat domnul Ghiţă "LA NOAPTE, FUR!" îi doresc vizionare plăcută. Fireşte, CA ÎN CAZUL ORICĂRUI ALT FURT, COMPLICITATEA SE PEDEPSEŞTE!!! Îi sfătuiesc, gratis, pe angajaţii RTV să nu devină complici la furt. E cu pârnaie!

PS- ÎNTREBARE ÎNTREBĂTOARE PENTRU DOMNII SEBASTIAN GHUIŢĂ ŞI ALEX IACOBESCU:  Aţi aflat că astăzi, ROVIGO, a transmis o notificare prin care cere să vă fie închise adresele de e-mail pe realitatea.net? Oameni buni, închiderea adreselor de e-mail e doar începutul (îţi aminteşti Eugen Chelemen?). Să nu le mai scrieţi celor doi pe realitatea.net (mai ales dacă vă sunt datori cu bani). Restul, în alt film.

3 comentarii:

Oana Dobre-Dimofte spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Vasile Troaca spunea...

O mica precizare asupra afirmatiei:
“Noi emitem cu oamenii noștri, din sediul nostru și cu contentul nostru”

Programul denumit "RTV" cu continutul editorial Realitatea Tv este emis pe satelit de catre ESS,cei care ridica si Publika Tv si se ocupa cu servicii teleport.
Sa inteleg ca Sebastian Ghita a cumparat si ESS cu tot cu oameni si sediu ??? Sau are si acolo un contract de management iar pe oameni i-a pus sa isi dea demisia cu promisiunea unei mariri salariale "in jur de 25% din luna noiembrie" ?
In mod normal, ar avea nevoie de un acord de retransmisie din partea Realitatea Tv, conform legislatiei in vigoare, ca orice cablist de provincie sau DTH existent.

Problema cea mai grava apare atunci cand prezentatoarea din studio isi intampina invitatii cu "Bun venit in studioul RTV". Bineinteles, ca peste 20 de zile se va scuza ca nu avea timp si folosea abrevieri....
Prin aceste metode se transforma continutul editorial Realitatea Tv in "contentul nostru"?

Patronatul si conducerea Realitatea Tv ar trebui sa elimine din grila salariala hotii, lingaii si prostii odata cu mutarea in noul sediu.

Mircea spunea...

Salut Gabi,
Am afirmat ca inca esti salariatul Realitatii (Realitatea Media)si ca nu ti-ai dat demisia. Atunci ar trebui ca Elan sa te plateasca. Ai vazut vreun ban? Ai fost in deplasari (Ploiesti sau Pitesti....nu mai retin); pe
banii cui? Cine te-a platit? Eu sunt un angajat de la tehnic si ma duc acolo unde imi este bine. Cine are nevoie de serviciile mele va trebui sa ma plateasca. Ca se numeste Ghita, Elan, Vantu, etc. nu ma intereseaza cata vreme sunt platit la timp. Imi dau demisia de la Realitatea si fac contract cu RTV Satelite si nu mai stiu cum. CE este ilegal? Sau nu imi dau demisia de la Realitatea si fac un contract de 2 ore cu RTV. Nici asta nu este ilegal. De ce afirmi ca eu comit o ilegalitate? Piata muncii e libera. NU am semnat un contract pe viata sau de fidelitate cu Realitatea. Poate tu ai semnat si atunci te inteleg. Intelege ca suntem niste
mercenari si mergem acolo unde ne este mai bine. Nimeni nu ma poate obliga ca de la anu' sa nu semnez contract de munca cu antenele lui Voiculescu. Cei 2 care se bat cu atata ardoare pe Realitatea nu trebuia sa puna angajatii la mijloc. Ar fi trebuit ca sa ajunga la o intelegere amiabila sau sa isi rezolve problemele in instanta. Ce a facut Elan pana acum? In afara de un email? Spunea ca la 1 noiembrie va emite din noul sediu.
Cu ce o sa emita? Cu un webcam? Are idee ce inseamna sa faci o televiziune cap-coada? Si dupa ce ai toata aparatura montata ar trebui niste probe tehnice. Care dureaza. Probabil a incurcat (voit) anul. Peste 3 zile
va fi data de 15 octombrie, zi in care va trebui sa plateasca salariile. Le va plati? Cine imi va da mie banii pe luna septembrie? Am de platit utilitati, intretinere, rate, etc. Domnu' Elan stie? Sau va trimite iarasi un email sec?!
Inca o data iti repet ca nu ma intereseaza cine e patronul. Ma intereseza ca banii sa imi intre luna de luna pe card.

Si in incheiere iti spun ca eu sincer regret plecarea (excluderea) ta.

Totalul afișărilor de pagină

Persoane interesate

Faceți căutări pe acest blog